Wie zijn we?

Sinds april 2017 is Hengelsport van Poortvliet gevestigd aan de Cureestraat 4 in Sint-Annaland. Een winkel van 28 vierkante meter hengelsportplezier!

Een hobby die is uitgebloeid tot een fysieke winkel en een webshop waarop u zich momenteel bevindt. 

Bennie van Poortvliet, eigenaar van Hengelsport van Poortvliet: “Ik heet u van harte welkom op deze website, graag nodig ik u persoonlijk uit eens een kijkje te komen nemen in mijn winkel.

Wat bieden wij u aan?

Zeeaas: 

Één van onze specialiteiten. Als men gaat vissen is aas een van de belangrijkste dingen. Zonder aas is het namelijk erg lastig om een visje te vangen. Kwalitatief aas is niet alleen belangrijk voor een goede vangst, maar ook wanneer u plezierig wilt vissen. Uit eigen ervaring speelt kwaliteit een grote rol, daarom besteden wij alle aandacht aan onze pieren en zagers.

Hengelsportmateriaal:

Vissen met kwalitatief en gebruiksvriendelijk materiaal is een must. Door actief contact met onze leveranciers blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij stellen u graag op de hoogte van de nieuwste producten, daarnaast bieden wij ze ook graag aan. Het assortiment van Hengelsport van Poortvliet bestaat voornamelijk uit zout water artikelen zoals: hengels, molens, onderlijnen, haken, wartels, etc.