Dagje bootvissen

Bootvissen op de Oosterschelde of Noordzee

Bent u op zoek naar een onvergetelijk dagje zeevissen? Op het eiland Tholen kunt u vanaf de havens op Stavenisse of Sint-Annaland opstappen om een dagje te vissen. U kunt overdag of in de avond mee met de ervaren schipper Kris. Het is mogelijk om op de Oosterschelde te vissen of op de Noordzee. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan snel verder op de site van Albatros Nautic Tours!

Ankervissen Oosterschelde:

  • Vertrekhavens: Stavenisse of Sint-Annaland of andere haven in overleg
  • Totale tochtduur van ca 7 uur
  • Diverse arrangementen mogelijk

Ga met de schipper mee de Oosterschelde op. Hij zoekt altijd de beste stekken op. Vooraf zullen jullie met elkaar overleggen op welke vissoort jullie het liefste willen vissen. U kunt ervoor kiezen om een compleet arrangement te nemen waarbij u hengels, zeeaas en eten en drinken krijgt. Kortom, u hoeft zichzelf amper voor te bereiden voor een heerlijke dag weg!

Haai noordzee

Ankervissen Noordzee:

  • Vertrekhavens: Stavenisse of Sint-Annaland of andere haven in overleg
  • Totale tochtduur van ca 7 uur
  • Diverse arrangementen mogelijk

Altijd al eens op de Noordzee willen vissen? Dit is uw kans! U vertrekt vanuit de Oosterschelde en gaat dan door de sluizen bij de Neeltje Jans. De Noordzee is een geweldige plek voor het vangen van bijvoorbeeld zandhaaien. De schipper is op de hoogte van de beste stekken. Ook voor het vissen op de Noordzee zijn er leuke arrangementen voor een zorgeloze en onvergetelijke visdag!

Hengelsport van Poortvliet is trots om samen te mogen werken met Albatros Nautic Tours. Wilt u ook eens een dagje mee gaan vissen op de boot? Dit is mogelijk op zowel de Oosterschelde als de Noordzee. Bekijk hieronder wanneer er een plekje beschikbaar is om mee te gaan. U kunt de boot volledig afhuren of u kunt mee op vooraf georganiseerde opstapdagen.